Köpguide

När du spanar efter en elmoped så är det viktigt att förstå och utvärdera flera faktorer innan du slår till. Nedan listar vi de faktorer som vi tycker är väldigt viktiga, oavsett om du tänker köpa en retro EVOLT elmoped eller inte!

IMG_2960

Motorkraft

Effekten på elmotorn kan avgöra om din resa kommer att bli en härlig tur eller seg och frustrerande.

Elmopeder kommer med alla möjliga motorkrafter som varierar från 800W till 2000W eller ännu högre.

En högre effekt ger såklart en rappare elmoped. Samtidigt ger den dig möjlighet att packa tyngre och skjutsa kompisar även uppför branta backar.

EVOLT elmopeder kommer med en elmotor på 2000W som gör det möjligt att ta sig fram obehindrat och snabbt.

Batteri

Batteriet är det som förser energi till kontrollenheten, ett bra batteri kan vara skillnaden mellan att åka 10km extra, samt att batteriets livslängd förlängs med ett år.

Därför har vi valt våra litiumbatterier från Samsung/LG. Dessa batterier låter dig köra 40-50km innan dom behöver laddas.

Livslängden på våra batterier är 800-1000 laddningscykler. Detta innebär att de bibehåller full effekt även om du skulle ladda dom varje dag i ca 3 år.

EVOLT Moped, Electric, Charging
IMG_1690-2

Service

Om du är en händig person så kommer du inte ha några som helst problem att åtgärda potentiella problem som kan uppstå med våra elmopeder, men detta är inte vår filosofi.

Vi vill att alla ska känna sig omhändertagna och servade oavsett vilka problem som kan ha uppstått. Vi tar stor stolthet i att vi har så nöjda kunder!

Därför är det viktigt att komma ihåg att vår service endast är ett samtal eller mail bort och vi är tillgängliga varje dag i veckan med ett snabbt svar eller en hjälpande hand.

Ursprungsfabrik

Det finns en hel uppsjö av fabriker som tillverkar elmopeder runt om i världen. Kvaliteten på dessa fabriker är väldigt varierande, något som är viktigt för dig som konsument att vara medveten om.

En erfaren och professionell fabrik bidrar till att säkerheten och livslängden på din elmoped ökar markant. Detta har varit av största prioritet för oss i ett tidigt stadie, därför har vi gjort kvalitetstester på ett stort antal elmopeder från olika fabriker.

Enskilda komponenter har även testats för att säkerställa att EVOLT elmopeder håller i nordliga klimat.

IMG_0083
IMG_0086.JPG

Bromsar

Bromsarna är livsviktiga. Likt de andra komponenterna så har vi även testat olika bromsar för kvalité och livslängd.

EVOLT elmopeder är utrustade med hydrauliska skivbromsar både bak och fram. Detta för att hydrauliska bromsar har en längre livslängd än t.ex. mekaniska och kräver väldigt lite underhåll.

Skivbromsar är även enklare att byta ut än trumbromsar och är mer vädertåliga.

Nöjda kunder

"Snyggast på marknaden"

2 års garanti    l    Fri leverans inom 3 dagar    l    10 Färger

28 999 SEK