SVERIGES

FETASTE

ELCYKEL

EVOLT Bike

Detta är elcykeln som får nackar att knaka och människor att avundas. Sveriges fetaste elcykel utrustad med premium-komponenter från en rad leverantörer är här! Klassad som en elcykel,  körkänsla som en moped. Nu även uppgraderad med stötdämpare bak och fram, samt starkare batterier!
Nu tillbaka i lager med 3 dagars leverans!

250W ELMOTOR

Utrustad med 250W elmotor vilket gör att den klassas som en cykel. Det behövs ingen registrering eller försäkring för att köra den. Inget tjafs, bara att tuta och köra!

LÅNG RÄCKVIDD

Kom uppemot 50km med den pedalassisterande motorn! Dessutom så kan du enkelt skjutsa polaren baktill med sätet som har plats för två!

TUMGAS SOM TILLBEHÖR

Det finns även tumgas som är busenkel att koppla in. För de som vill ha ännu mer mopedkänsla och lite mer assistans i sitt åkande!

Vanliga frågor

Cykelns längd är ca 165cm mellan däckens ytterkanter. Sadelhöjden är ca 80cm. Styret är justerbart och du kan anpassa den hur du vill. En bra måttstock att använda är att modellen på bilderna är ca 183cm lång.

Du behöver montera fast styret samt framlampan. Det medföljer alltid ett litet verktygsset.

Absolut, cykeln är designad för få med en extra passagerare med den extra långa sadeln. Dessutom så finns det utfällbara fotpinnar för passageraren som tillbehör man kan köpa till.

Du har alltid 2-års garanti att luta dig mot om något mot förmodan skulle vara trasigt eller inte fungera! 1-års garanti gäller på batterier.

Ja absolut! Med dom feta däcken och djupspåriga mönstren kan du köra året runt!

Ja du har en låsmekanism där batteriet sitter så att du kan lämna det utan att vara orolig för att det är borta när du komemr tillbaka!

För att montera på medföljande tumgasen måste du först ta bort det högra gummihandtaget för att sedan trä in tumgasen och koppla in sladden!

Nej du behöver inget körkort för att köra EVOLT Bike. Det finns heller ingen åldersgräns för att använda våra cyklar.

Likadant som du laddar en smartphone eller dator! Tar loss batteriet under sätet, tar med dig det in och kopplar i laddaren i vägguttaget!