Support

Vanliga frågor

Enkelt! Du tar endast ut batteriet och laddar hemma i vägguttaget som en vanlig dator eller smartphone! Du kan även ladda direkt i elmopeden om du har tillgång till det.

Vanligtvis kommer du ca 40 km innan du måste ge ditt batteri lite mer kärlek! Men det finns flera faktorer som kan påverka räckvidden så som mycket uppförsåkning, hög lastvikt eller kylig temperatur.

Om ditt batteri är helt urladdat så tar det ca 5-6 timmar att ladda upp det till fullt igen. Använder du inte batteriet under en längre period så är det rekommenderat att ladda det två timmar över två månader för att underhålla battericellerna. 

Nej du behöver inte montera ihop elmopeden. Det enda som måste sättas på är backspeglarna som du enkelt skruvar på utan några verktyg!

Var lugn, vi hjälper dig! Du behöver endast rapportera problemet till oss via mail eller telefon så löser vi det. Är det tekniskt fel så hjälper vi dig att hitta hjälpsam mekaniker i din närhet.

Just nu så kan du testköra i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Ängelholm.

Självklart kan du returnera om du inte längre är såld på en elmoped. Du kan returnera inom 10 dagar även om du har kört med den så länge du har kvar emballaget för ompackning. Dessutom så måste kunden stå för leveransen tillbaka till lagret vilket är ca 1500 kr.

Förmodligen så har du bromsen i samtidigt som du vrider om gasen. Bromsarna har en säkerhetsspärr som gör att du aldrig kan gasa samtidigt som du bromsar. Är det inte detta så kan du ha stängt av gasreglaget på den röda ”switchen” på gashandtaget.

Vi erbjuder delbetalning med Klarna.