Allmänna villkor

1. Allmänt

1.1 Nedan allmänna villkor är det som gäller när du som konsument lägger en order via vår webbplats http://www.evoltmoped.com. När order är lagd så upprättas ett avtal mellan dig och A&M Nordic org.nummer 559118-7439, ägarna av http://www.evoltmoped.com.

1.2 Ordrar skickas från vårt centrallager och förblir A&M Nordic AB’s egendom fram tills att de är till fullo betalda.

1.3 Dessa köpvillkor kan endast godkännas av en myndig person eller en omyndig person med målsmans medgivande. För att kunna registrera ditt fordon hos Transportstyrelsen behöver vi även ditt personnummer och du godkänner detta genom att acceptera köpvillkoren innan du lägger order.

1.4 Vi har rätt att ändra en beställning i det fall att det inte finns någon tillgänglighet och vi friskriver oss för eventuella fel i bilder eller till exempel i texter på hemsidan, fel i produktbeskrivningar, tekniska specifikationer eller felaktiga priser.

1.5 Alla bilder och information som framkommer på denna http://www.evoltmoped.com, samt innehåll ägs av A&M Nordic AB. Varumärken, bilder, grafik, information om produkter eller annat innehåll inte får användas utan vårt samtycke.

2. Priser och betalning

2.1 Alla priser är angivna i svenska kronor inkl. moms och exkl.frakt. Vi förbehåller oss rätten att makulera ordrar där vi gjort uppenbara felskrivningar i priser.

2.2 Du kan betala med Visa, Mastercard eller American Express, samt även faktura. Du kan även betala med Klarna.  Vid fakturabetalning direkt till vårt bankgiro så delas betalningen upp i två delar där det först kommer en förskottsbetalning som måste betalas för att produkten ska skickas och sedan en slutbetalning när produkten kommit fram till kund.

3. Återbetalning 

3.1 Vid fall av återbetalning så ska summan vara på kundens bankkonto inom 14 dagar från det att returen har registrerats.

4. Transportskador

4.1 Skadat gods måste anmälas till transportören och även till oss. Vid upptäckande av skadat emballage ska du be chauffören att göra en skriftlig notering på fraktsedeln. Skador som upptäckts efter att kunden öppnat emballaget måste rapporteras in till oss inom 2 dagar.

5. Ångerrätt och retur

5.1 Som kund har du ångerrätt på 14 dagar förutsatt att produkten är i ett oförändrat skick. Vi erbjuder även kunderna 10 dagars prövotid med elmopeden. Du som kund har rätt att returnera elmopeden inom 10 dagar om du inte åkt mer än 60km, har allt emballage så att den kan återsändas i originalförpackning samt att elmopeden inte är skadad utöver vanligt slitage. Vid återsändning av elmoped så tillkommer en avgift på 1000kr för frakten tillbaka till lagret.
Returen måste ske inom 30 dagar från det att kunden har begärt att returnera produkten.